reclama studio 33

Reclama tub spectral studio 33 2 comments


Firma luminoasa cu tub spectral si litere din plexi 3mm alb, iluminate cu LED

La aceasta locatie au fost confectionate doua semne luminoase. Unul este situat la strada, la intrarea in curtea interioara- este vorba de placuta de sticla de 10mm securizata, personalizata si, pentru un plus de eleganta si impact, este retroiluminata cu LED (partea de sus permite luminii sa scape si sa ilumineze si numarul adresei). Cel de-al doilea este situat in curtea interioara si este confectionat partial din tub spectral ondulat, de culoare alba ce strapunge planul suport pentru a masca electrozii si cablurile de tensiune. Elementele ‘beauty point’, din cauza dimensiunii mici nu  au putut fi realizate din tub spectral si am optat pentru un decupaj in plexiglas alb, iluminat din spate cu module LED. Conceptul a avut ca prioritate ascunderea pe cat posibil a tuturor elementelor de prindere si a cablurilor- sunt vizibile doar doua capete de surub de 3mm..

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Reclama tub spectral studio 33

  • Mihalache Cristian

    Am fost foarte multumit de lucrarea executata. A corespuns cerintelor mele atat din punct de vedere tehnic, estetic, dar si al costului. Incadrarea in termenul de executie promis initial, a fost un al atuu pe care l-am apreciat.
    Recomand cu incredere !

    • Viorel Post author

      Multumesc dl-e Cristian, am trecut pe inserate pe acolo si am observat ca desi literele din tub spectral sunt in interior, se vad foarte bine chiar din strada !