display PVC imprimat digital

Display personalizat – Simfonia Lalelelor


Display personalizat din PVC decupat

Cu ocazia sarbatorii traditionale din Pitesti  Simfonia Lalelelor , am realizat pentru Cez Romania un display tematic de promovare, cu utilitatea de a putea fi folosit pentru fotografii personale prin impersonarea in lalele (prin expunerea fetei in decupajele rotunde). .. La 10 minute dupa asamblarea la locatie a display-ului, am avut placerea sa constatam ca a ideea a avut un mare efect, deja turistii incepand sa il fotografieze, iar noi trebuind sa ne departam pentru a le face loc..

Realizarea  acestui display a avut la baza o placa dintr-un PVC special, gros si usor,  decupata pe conturul graficii- grafica ce a fost imprimata digital direct pe suprafata materialului. De mentionat ca acest ansamblu este modular, pentru a putea fi refolosit si la alta aniversare,  realizat din trei bucati individuale ce se imbina estetic tip puzzle pentru a nu strica aspectul general. Ca si contragreutati am folosit dale de piatra de dimensiuni uzuale, pentru a putea fi inlocuite cu usurinta.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.