caseta-doua-fete-aluminiu

Reclama Cesare Paciotti


Situata pe Calea Victoriei,  pe un imobil de patrimoniu,  realizarea acestei reclame a presupus din partea noastra un concept inedit care trebuia  sa includa si  componenta estetica si de prestigiu a brand-ului. Si nu pot sa nu mentionez ca ideea si intregul proiect ne apartine in totalitate. Astfel , am  fost placut surprins sa constat,  la putina vreme dupa instalarea ei ca a devenit un model pentru alte magazine deschise in zona.

Conceptul se bazeaza pe o carcasa din aluminiu cu grafica decupata,  vopsita integral electrostatic,  iar in dreptul graficii dublata cu plexiglas alb translucent.  Iluminarea este produsa de tuburi fluorescente.

In acest concept am incercat sa ascund cat mai mult sistemul de prindere fata de perete si suruburile de asamblare ale carcasei  si sa ofer in acelasi timp o atingere de originalitate.

Ca si costuri, aceasta investitie a fost foarte profitabila  tinand cont de durata extrem de mare de viata, deoarece a  inclus componente putine si necostisitoare.

Order by:

About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.