Litere luminoase NATURCAT pe suport din lemn


Un proiect special- unic chiar- la care mi-a facut deosebita placere sa lucrez. Conceptul si grafica ne apartine (ni s-a acordat increderea si libertatea sa concepem.. bineanteles sa ne incadram totusi intr-un buget rezonabil..:), iar implementarea a fost o intreaga aventura.. Ca o scurta introducere, este vorba de un magazin de produse bio/ naturale aduse direct de la mici producatori si fermieri spanioli, din zona Cataloniei-  un concept aparte care necesita un proiect aparte- plecand cu aceste doua lucruri in gand am zis sa facem ceva ce sa nu treaca neobservat si care sa lase acea impresie de natural, autentic si primitor. Speram sa ne fi atins scopul, iar acest magazin sa ofere un exemplu si pentru alte afaceri de profil..

Cerintele de marketing:  realizarea  unui semn cu originalitate, care sa se asocieze cu profilul magazinului

Locatia: o locatie cu distanta mica de vizulizare (piata Amzei)

Conceptul:  deoarece literele nu aveam posibilitatea sa le facem din lemn pentru ca trebuiau iluminate, am decis sa facem suportul din lemn,  si nu doar atat, ci un fundal care sa fie rustic si autentic.. si asa ne-am apucat de sculptura... Literele din plexiglas colorat in masa decupate si montate pe bandoul iluminat aduc un plus de naturalete, iar partea de sus a bandoului este transparenta pentru a lasa lumina sa iasa- o solutie de iluminare pentru un detaliu care, altfel ar fi costat mult mai mult.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.