litere volumetrice aurii farmacie

Fatada Farmacie Romfrance


Situata in plin centru capitalei, pe strada Batistei, acest nou concept de farmacie este rezultatul pus in practica al unor ideei indraznete din partea beneficiarului si al unor recomandari fiabile din partea noastra. Originalitatea materialelor in acest caz, fac o diferenta foarte mare de imagine- o imagine selecta, in tonalitate cu profilul locatiei.

Materialele folosite nu sunt, dupa cum ar banui cineva la prima vedere, materiale scumpe. Fascia este realizata  din material compozit (Alucobond) cu finisaj de cupru imbatranit ce  este construita modular pe profile de aluminiu (pentru a nu fi necesare finisari ulterioare ale acestora), iar literele volumetrice sunt confectionate integral din plexi auriu colorat in masa ce are in compozitie si un pigmet stralucitor.

Desi nu s-a folosit un sistem de iluminare incorporat in litere, avem totusi un alt bun exemplu de investitie rentabila, ce nu necesita costuri suplimentare.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.