pazie-bond-litere-plexi-colorat

Oana Style concept salon coafor


Salonul din Jolie Ville a fost o oportunitate de a dezvolta un  nou ‘ concept store’. Asemanator proiectului Barber Shop  intentia principala  a fost   promovarea acestui salon de cosmetica si coafura intr-un mod subtil, elegant cu “chemare” la clientii de origine straina ce abunda zona.

Priectul a avut la baza pazia de doar 8cm grosime din module de  Etalbond, ce inconjoara intreaga vitrina, si are ca scop delimitarea vizuala a locatiei. Logoul a fost  iluminat cu LED in intentia de a oferi o mai buna identificare a brandului intr-o zona de interior cu iluminare ambientala destul de scazuta.

Textele au fost  realizate cu folie decupata si alterneaza intre romana si engleza avand ca scop expunerea serviciilor intr-un mod estetic, fara adaugarea unor costuri suplimentare.

Marea provocare in acest proiect a fost gasirea unei solutii optime si sigure de suspendare a intregului ansamblu intr-un tavan de rigips..


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.