litere 3D plexiglas & LEDa

Sungate Solarium


Cu un concept foarte original, Sungate este un proiect interesant la care mi-a facut deosebita placere sa lucrez. Este vorba de doua elemente principale. Unul este semnul mare, compus dintr-o caseta retroiluminata cu fundal negru opac- lumina iesind doar in dreptul culorii portocalii, peste care au fost montate litere volumetrice din plexi alb cu iluminare individuala (toate elementele din proiect sunt iluminate cu LED). Folosirea LED-urilor ne-a permis realizarea unui profil foarte ingust , in special in cazul celui de-al doilea element si anume caseta cu doua fete suspendata. Aceasta din urma este realizata in mare parte pe acelasi principiu ca si semnul mare.

Provocarea in acest proiect a venit dintr-o directie oarecum neanticipata si anume folosirea culorii negre ca fundal- atentie ! – daca va aflati in astfel de situatie, luati in considerare ca soarele si culoarea neagra se “iubesc”  foarte mult..

 

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.