litere 3D Rolex

Rolex – cei mai buni !


Cunoscutul producator de ceasuri si-a deschis  de curand un nou magazin in capitala, iar  pentru un plus de siguranta si calitate,   isi realizeaza singur semnalistica. Astfel ca am fost contactati pentru a le oferi ajutorul in montarea acestui semn. Nu imi pot retine afirmatia ca am avut o curiozitate speciala in privinta acestuia, sa vad metoda de realizare, etc. Binanteles ca nu m-am mai  mirat sa  constat ca asa cum sunt realizate produsele lor, asa era realizat si aces logo, la detaliu milimetric- o placere sa privesti.

 

Cerintele de marketing:  realizarea unui semn de identitate comerciala care sa aiba lizibilitate buna de la distanta 

Locatia:   destul de problematica, fiind vorba de o cladire istorica, in centrul, astfel ca s-a impus mascarea traseelor electrice si folosirea unor prinderi cat mai ascunse.

Solutia tehnica:  litere 3D cu iluminare LED spre spate, vopsite nenumarate straturi  (abia daca mai stiai din ce material de baza sunt realizate), cu fete din plexiglas (pentru un aspect mai bun si o mai buna rezistenta in timp- plexiglasul este garantat de producator 25 ani !..)

Beneficiile solutiei tehnice:  Un semn foarte durabil, care isi va pastra in timp integritatea. O solutie de montare eleganta, fara compromisuri. Desi probail ca nu a fost prea ieftina realizarea acestui logo, daca impartim la o durata estimata de viata de probabil minim 10- 12 ani constatam ca este o investitie foarte profitabila.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.