litere-plexiglas-pazie-etalbond-periat

Proiect CUANDO cafe & bistro


Situata intr-o zona cu o competitie mare, aceasta cafenea trebuia sa fie diferita, si nu oricum, ci in sensul elegant si select. Astfel ca am fost solicitati sa punem in practica viziunea unui arhitect, plecand de la un design 3D. Solutia/ conceptul, cat si materialele au fost propuse de noi, respectiv un ansamblu volumetric realizat din Etalbond frezat cu litere volumetrice din plexiglas sustinute in baza. Ca un element de completare pentru sezonul de vara, cand traficul pietonal si terasa erau foarte aproape de vitrina,  am optat pentru doua aplice realizate din sticla securizata, iluminate cu LED, pentru incadrarea intrarii. 

Acesta este un concept realizat cu materiale durabile (am fost solicitati sa il si mutam de vreo doua ori- pentru a face loc terasei.. reusind sa ramana intact..) si aspect elegant.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.