Memoris


Acesta este un nou concept in breasla, probabil primul de acest fel din Bucuresti. S-a lucrat foarte mult la el si doreau realizarea unei reclame care sa vina in completarea lui. Locatia fiind destul de potrivnica amplasarii unei reclame, am realizat pentru cei de la Casa Funerara Memoris acest ansamblu de litere iluminate LED, pe un suport din tabla de aluminiu vopsita electrostatic (decizia de a folosi tabla vopsita electrostatic a fost aleasa deoarece ofera o stabilitate mai buna a culorii la expunerea indelungata la soare, iar aici tocmai aceasta era problema, pentru unul dintre module). Elementul inedit in acest proiect este insa logoul galben din plexiglas, realizat pe principiul ‘decupaj in decupaj’, unde s-au folosit doua tipuri de plexiglas colorat-  iluminarea fiind superioara unei folii adezive, durata mult mai mare de viata, iar aspectul lucios fiind mai elegant.

In completare, pentru o mai buna identificare  a locatiei, am realizat si o caseta luminoasa directionala cu doua fete, pe acelasi principiu de realizare ca si logoul. Cu prindere in consola, la fel, vopsita electrostatic.

 

 

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.