litere plexi led farmacie

Litere LED farmacie


Acest concept de firma luminoasa este bazat pe noile solutii cu pixeli LED, foarte utile acolo unde distanta de vizualizare este mai mare si este necesara captivarea atentiei din mai multe directii- locatia fiind pe Blvd. N. Balcescu din capitala.

La proiect au fost adaugate si litere si elemente volumetrice din plexi verde, volumetria oferind un plus de aspect pe timp de zi, iar faptul ca sunt realizate din plexiglas le ofera o durata mare de viata.

Un aspect aparte il are semnul in cruce montat pe ambele laturi exterioare ale coloanei- o solutie foarte necesara in acest caz pentru traficul pietonal.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.