litere inox Cadolines

Litere Inox – Plexi Cadolines


Acest proiect are câteva particularități deosebite, fiind in principal  vorba de fata propriu-zisă a literelor, ce este realizata din tabla veritabila de inox decupata, ce este atașată de litera din plexi alb. Cea de-a doua particularitate este  grosimea deosebit de mica a unor elemente de grafica, ce a necesitat o munca foarte migăloasă  de realizare – iar aici as dori sa fac o remarcă: in situații de acest gen, uzual se folosește un material alb subțire pentru a putea fi ondulat cu ușurința pe conturul graficii, material ce nu este însa cel mai potrivit pentru aceasta deoarece este realizat din PPe, iar aderenta foarte slaba a acestuia la adezivi este foarte cunoscuta, iar riscul de desprindere in timp este foarte mare. Astfel ca noi am apelat la un material din PVC, cu aderenta foarte buna și translucenta optima, dar cu termoformare foarte greu de controlat- de aici  dificultatea si timpul mai mare de realizare.

Iluminarea acestora a fost realizata cu module LED, având capacul de spate realizat de asemeni   din PVC. Deoarece montarea acestora a fost realizata pe un panotaj cu spațiu gol un spate, a permis montarea  traseelor electrice  astfel încât sa nu fie vizibile.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.