litere-PVC-LED-suport-etalbond

Litere iluminate Cafe


Cafe Lis este o cafenea cu trafic destul de intens preponderent tanar- se afla langa o facultate. S-a dorit un concept contrastant, foarte vizibil deoarece devenise punct de intalnire. 

Am realizat un panou modular din material compozit (bond- este un material foarte folosit deoarece este conceput pentru conditii de exterior si are o foarte buna planeitate pe suprafata mare) de culoare neagra lucioasa, peste care au fost montate litere 3D albe realizate pe principiul: fata plexi, lateral tabla aluminiu, spate PVC rigid, iluminare LED. Iar pentru un plus de originalitate in lateral am construit un modul de caseta luminoasa tot din material compozit, dar cu finisaj de aluminiu periat de aceasta data- un element la cererea beneficiarului.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.