litere-barber-lemn-plexiglas-

Barber Shop


‘Barber Shop’ este un nou concept pe piata bucuresteana, un nou tip de servicii, mai elevate, pentru o clientela mai elevata- este situat in partea de nord a Bucurestiului, in Pipera.

Ne bucuram ca am contribuit la imbunatatirea imaginii si la succesul acestui concept, plecand initial de la o varianta de litere decupate in PVC, montate pe un panou suport, am realizat in cele din urma o varianta de litere iluminate cu LED montate de acesta data pe un suport din lemn natural tratat, pentru a-i conferi imaginea de traditie autentica.

In completare, am decorat vitrina in aceeasi tema, cu folie aurie decupata – textele din bandoul maroniu permit seara luminii ambinetale interioare sa treaca prin ele creand un efect de caseta luminoasa.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.