litere-aluminiu-fata-plexi

Litere aluminiu Bleidinger


Este singurul producator de creioane din Romania care a supravietuit inca de pe vremea comunismului, doar prin simplul fapt ca oferea produse de foarte buna calitate, concurand cu cei mai mari producatori din Europa.

A venit totusi un moment in care s-a dorit o schimbare de imagine, aliniata la noile cerinte de piata. Am fost solicitati sa cream un logo modern si inedit, dar care sa exprime totusi traditia de peste 80 de ani a producatorului- la urma urmei, o traditie buna este de nepretuit intr-o piata invadata de produse ieftine si de prasta calitate. 

Am creat un set de litere din aluminiu, vopsite electrostatic, cu fata din plexiglas si iluminare  LED pentru acoperisul fabricii-  consider ca este cea mai buna solutie pentru un rooftop . Completata cu o caseta din material compozit si grafica din plexiglas decupat pentru identificarea intrarii in cladire, dinspre bulevard.

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.