litere-electrostatic-aluminiu-suport-etalbond

Capricci- aluminiu vopsit electrostatic


Este vorba de un magazin de delicatese Italiene, unde s-a dorit ceva aparte, original, subtil si fara un impact agresiv,  dar in acelasi timp si fara costuri prea mari. ..Cam acestea ar trebui sa fie in opinia mea cerintele de baza atunci cand iti formezi o identitate stradala  – intr-un Bucuresti sufocat de toate modelele, culorile si dimensiunile de reclame posibile, care arata mai repede a metropola haotica asiatica, decat a capitala europeana. Problema fiind ca, exact ca efectul cafelei pe care o bei ca sa te tina treaz,  iar daca consumi mai mult decat iti suport metabolismul vei constata ca te ia somnul..   toata aceasta semnalistica devine foarte obositoare si ai efectiv tendinta sa nu mai pastrezi memoria vizuala. 

In acest caz am propus si realizat un panou suport din material compozit- pentru a crea un soport unitar, la care am decis sa montam un sistem de iluminare indirecta pe contur, iar pe acesta am montat litere decupate in tabla de aluminiu, vopsite texturat electrostatic. Pentru completare si pentru a-i oferi un plus de vizibilitate din lateral- este vorba de o strada ingusta- am construit un semn in consola pastrand aceeasi tema de culori si concept.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.