caseta luminoasa LED True Brands

True Brands


Caseta luminoasa cu LED și amenajare vitrina comerciala magazin de încălțăminte True Brands

Un concept de outlet, acest magazin este situat in Băneasa, pe blvd. Aerogării. Fiind vorba de un design grafic cu contrast mare- scris negru pe fond alb, soluția optima pentru păstrarea suprafeței utile de 6 m X 1 m și a  integrității designului, a fost realizarea unei casete cu fata din poliplan, montat pe profile speciale din aluminiu, ce oferă iluminare de 100% a suprafeței (fără acel contur întunecat), iar iluminarea acesteia cu LED contribuie la o durata mare de utilizare si un consum redus de energie (garanția sistemului de iluminare este de 5 ani, cu o scădere in timp  a intensității de pana la cel mult 80%). Deci putem spune ca soluția  casetelor din poliplan este încă una  foarte viabila, pentru situații in care este necesara iluminarea de suprafețe mari și poate oferi  in același timp un aspect elegant.

Ni s-a solicitat sa realizam și amenajarea parțială a vitrinei, unde am construit un sistem de rafturi din PVC rigid, decorat cu folie imprimată digital. Acest sistem poate fi construit modular și oferă libertate mare de creație și optimizare a materialului.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.