logo-plexi-decupat-picollo-

Picollo – Autentic renascut 2 comments


Cerintele de marketing:  realizarea unei identitati comerciale orignale si atragatoare.

Solutia tehnica in cazul totemului existent, mare si bine realizat, dar fara originalitate am optat pentru acoperirea cu folie decupata- o serie de folie Oracal cu durata mare de viata si un contrast bun. Completata cu logoul decupat in plexiglas pentru un plus de impact. Creatia Logoului si forma finala a graficii au fost realizate si propuse de noi. 

Forma noua a graficii a fost implementata si in cazul logoului de pe cladire, solutie ce a avut la baza acelasi tip de material, respectiv PVC rigid decupat, decorat cu folie adeziva. 

Acestea  fiind  solutii de buget potrivite,  ce ofera un aspect foarte placut si durabilitate mare- fara a afecta insa  integritatea suportului, respectiv in cazul totemului si al efectelor de design prezente pe coltul cladirii. Un enorm plus de originalitate si promovare a profilului comercial si a brandului.

 

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Picollo – Autentic renascut

 • Aldea Andrei

  O lucrare excelenta.

  Foarte multumit de timpul de executie, modalitatea de lucru si profesionalismul dovedit pe perioada lucrarii.

  Numai cuvinte de lauda pt dl.Viorel.

  • Viorel Post author

   Multumim mult pentru aprecieri dl. Aldea, ne bucuram ca am putut aduce un plus de imagine afacerii si va uram succes in continuare.