grafica-logo-decorare-vitrina

Logo Bio Natural 2 comments


Creatia grafica pentru acest magazin naturist  a fost realizata de noi.  La decorarea  vitrinei cu acest logo,  s-a folosit  folie Oracal colorata.

 

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Logo Bio Natural

 • Adrian Vasile

  Profesionisti, prompti, amabili, corecti, onesti.

  Serviciile oferite de firma Sign Expert Media au fost excelente. Seriozitatea, implicarea,profesionalismul si oferta de pret (comparativ cu alte 2 firme), au fost factorii determinanti in alegerea pe care am facut-o.
  O experienta bazata pe comunicare directa,onesta, fara “omisiuni” (procedura obisnuita la multe alte firme) referitoare la timpul de executie si pretul final-ambele respectate intocmai si nu “ajustate” pe parcurs sau la final.
  Domnul Viorel, pe langa calitatea ireprosabila a lucrarii, a oferit de la bun inceput sugestii si recomandari, implicandu-se efectiv si pe partea de creatie.
  Cu siguranta, pe viitor, o sa apelam cu incredere la serviciile dumneavoastra si deasemeni o sa va recomandam altor potentiali clienti fara nici o ezitare.

  Multumim si mult succes in continuare.

  Adrian Vasile-Bio Natural; Manager

  • Viorel Post author

   Va multumesc foarte mult pentru aprecieri si sunt nespus de bucuros ca solutia care v-ati propus-o pentru identitatea magazinului si -a aratat suficienta, am trecut de una-zi prin dreptul magazinului si am vazut activitate intensa in interior. 🙂
   Mult succes in continuare !