caseta-etalbond-litere aplicate

Ceasuri- caseta cu litere aplicate 2 comments


Pentru centrul de reparații si vânzări de ceasuri din Blvd. Dimitrie Cantemir am fost solicitați sa oferim o soluție pentru acea locație.

Am folosit un Etalbond (compozit de aluminiu),   decupat în dreptul literelor peste care au fost  atașate  litere decupate în plexi alb, mai gros pentru a lasă lumina sa iasă pe contur. Ideea de la care am plecat a fost sa realizez  o identitate gen Reprezentanta,  gândindu-ma ca aceasta este necesitatea și anume  sa  ofere publicului exact acel plus de încredere conferit de aspectul sobru si serios al unei casete  de acest tip. Costurile de realizare au fost de asemenea modice.

Ce am realizat speram ca a adus o  completare utila imaginii acestei afaceri, drept care,  va invit sa va opriți dacă sunteți prin zona si eventual aveți vreun ceas de reparat sau schimbat bateria.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Ceasuri- caseta cu litere aplicate