Suport medalii


Pentru acesti copii minunați ..!

Un suport, cuier, hanger, pentru medaliile cucerite. Am conceput un astfel de model in urma mai multor solicitari din partea cunoscutilor si prietenilor, un model care sa intruneasca următoarele criterii: sa arate bine, sa fie suficient de rezistent, sa fie la un pret accesibil si …sa fie personalizabil in functie de sport si nume al solicitantului.

Am incercat sa aducem si un plus de, sa zicem valoare, in sensul ca fata de alți suporți de pe piata, am adăugat mai multe fante suport decat era necesar, în intenția de a stârni voința sportivilor de a câștiga cat mai multe.. 🙂

Suport medalii aluminiu, personalizabil


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.