Suporți personalizați pentru Medalii Sportive Si Centuri Arte Martiale 14 comments


Pentru acesti copii minunați ..!

Un suport, cuier, hanger, pentru medaliile cucerite. Am conceput un astfel de model în urma mai multor solicitări din partea cunoscuților și prietenilor, un model care sa întrunească următoarele criterii: sa arate bine, sa fie suficient de rezistent, sa fie la un preț accesibil și …sa fie personalizabil în funcție de sport și nume al solicitantului.

Am încercat sa aducem și ceva în plus, în sensul ca fata de alți suporți de pe piață, am adăugat mai multe fante suport decât era necesar, în intenția de a stârni voința sportivilor de a câștiga cat mai multe.. 🙂

update:

Iată, avem și un produs nou pe piața româneasca! Suportul de centuri pentru karate ! De acum nu va mai trebui sa comandați de pe vreun site din America sau de cine știe unde, ci îl puteți comanda chiar aici și în plus, poate fi și personalizat !

suport pentru centuri karate, pentru 5 sau 7 sau 11 centuri

culori disponibile compozit de aluminiu

pareri despre suporti medalii
suport medalii personalizat

pentru mai multe modele- sporturi va rugam dati click aici

pentru a lansa o comanda va rugam sa trimiteti: numele sportivului, disciplina sau modelul preferat si dimensiunea sau volumul de medalii care considerati ca vor fi expuse, pe adresa de mail office@logoexpert.ro , sau WhatsApp 0740 205 131, sau pe aceasta pagina de Facebook.

Multumim ca ne-ati vizitat si… La cat mai multe medalii !!


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

14 thoughts on “Suporți personalizați pentru Medalii Sportive Si Centuri Arte Martiale