symphony logo polistiren

Logo polistiren Symphony


In cazul acestui logo, realizat pentru un restaurant elegant de pe Str. Eminescu, designul frumos si foarte potrivit dealtfel pentru tema restaurantului, a avut un oarecare grad de dificultate in realizare si in special montare- respectarea distantelor corecte intre elementele individuale. Polistirenul este un material foarte versatil si necostisitor, din care se pot face lucruri minunate, proiectarea si pregatirea lui corecta fiind insa o conditie importanta.

Dupa cum se poate vedea, influenta unei surse de iluminare bine pozitionate poate fi majora si foarte benefica pentru evidentierea  volumului.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.