litere volumetrice Sodexo rooftop

Sodexo Litere Rooftop


Litere din aluminiu  iluminate LED,  cu fata din plexiglas colorat

Acum ceva mai bine de un an, am realizat aceste litere volumetrice pentru Sodexo. Având prilejul abia acum sa scriu despre ele…Este vorba despre un proiect tipic pentru clădire de birouri, unde am avut la dispoziție un riflaj din profile de aluminiu, foarte bine realizat, lucru ce a simplificat montarea și a oferit o prindere trainica. De ce încep cu acest detaliu ? Deoarece in cele mai  multe dintre cazuri soluția de montare este ultima care se ia in seama atunci când se comanda o firma luminoasa, iar de multe ori omiterea acestui aspect compromite forma finala sau costul final al unei lucrări.

Aceste litere se bazează pe conceptul de channel letter –respectiv tip “tava” – cu spatele și profunzimea din tablă de aluminiu vopsita electrostatic (cea mai durabila soluție), iar fețele sunt realizate din plexi colorat in masa, din gama speciala pentru iluminare LED. Dacă întâmplator grafica ce o aveți de realizat are in componenta culori de baza precum albastru, verde, rosu, portocaliu, galben. Puteți opta pentru realizarea acestora cu fata din plexi colorat sau eventual realizarea acestora  integral din plexi. Diferența dintre acestea și versiunea din plexi alb acoperit cu folie translucentă colorată este ca cele dintâi vor avea fata lucioasa, vor avea o durata mai mare de viata, vor fi mai strălucitoare, iar difuzia luminii va fi mai uniforma.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.