Reclama Gyros Dionysos 2 comments


Firma Luminoasa cu Litere Volumetrice, iluminate LED 

Semnalistica pentru acest Restaurant Express cuprinde mai multe elemente, toate realizate în ideea de a crea un spațiu inedit și primitor cu un foarte bun raport costuri/imagine- elemente semnalistica.

 

Reclama cu litere 3D

Realizata pe un suport din material compozit frezat, printre funcțiile acestuia pe lângă cele estetice, fiind și mascarea legăturilor electrice și a alimentatorului instalației LED. Literele volumetrice sunt realizate cu fata din plexiglas de 5 mm alb special pentru iluminare LED și laterala/profunzimea realizata din tabla de aluminiu finisata cu vopsea super-lucioasa. In interiorul literelor, instalația de iluminare cu Module LED de intensitatea mare, asigura o durata lunga  de viata  – știați ca metoda legăturilor electrice in tensiunea de 12V poate face diferența intre o instalație cu durata de viata de 1 an și una cu durata de viata de 4 ani ?

Logo luminos rotund cu doua fete

Acest semn luminos de exterior este realizat în mare parte pe același principiu ca și literele volumetrice- ideea fiind de a păstra o uniformitate vizuala atât ziua, cât și noaptea – printr-o iluminare identica ca și culoare și intensitate. Atunci când mai multe elemente identice sau  asemănătoare se găsesc în același camp vizual, regula de baza este  păstrarea tematicii și a  simetriei. Structura și baza casetei sunt realizate din profile de aluminiu- nu corodează, nu trebuie vopsit și revopsit, este ușor, sa nu mai spun ca poate fi și reciclat..

Casete Meniu luminoase cu sistem de Rama Click

Aceste casete meniu sunt realizate ‘Custom’ pornind de la adaptarea la configurația interioara, lucru care nu numai ca a ajutat la mărirea spațiului gol foarte util de sub acestea (prin înclinația de 120°), dar a făcut posibila încadrarea în costuri de producție mici, respectiv costuri mici de achiziție.  Corpul acestora este realizat din material compozit de aluminiu, iluminarea este produsa de același tip de LED-uri de intensitate mare, iar posterele meniu sunt asigurate cu rame din aluminiu eloxat cu sistem Click.

Logo de interior din plexiglas decupat laser

Am mai realizat de-lungul timpului design-uri decupate laser de dimensiuni  mici, dar acesta le întrece de departe pe toate- inițial nu credeam ca acele detalii atât de mici vor putea  fi realizate, dar am insistat, iar  în cele din urma cred ca am creat un obiect original cu aspect de blazon. O soluție de fabricare necostisitoare (comparativ cu gravura), însa foarte estetica.

Folie sablata pentru vitrina

Folia sablata decupata este o soluție foarte buna pentru spatiile vitrate deoarece  oferă un plus în  identificarea locației și de asemeni are si scop decorativ. O folie de calitate poate dura peste 10 ani la exterior.

 

Acest Restaurant Express se afla în Piața Victoriei și după părerea mea reprezinta un nou etalon în alimentația publica de gen – un concept axat pe comercializarea de produse proaspete, inedite și de calitate la preturi convenabile,  toate acestea într-un cadru primitor, familial cu atenție deosebita pentru clienți.


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Reclama Gyros Dionysos

  • Alexandru Radulescu

    Viorel, iti multumim din nou pentru profesionalismul si promptitudinea cu care ai lucrat. Totul arata foarte bine, insa logo-ul rotund de afara e preferatul nostru. Iti dorim multi clienti la fel de multumiti ca si noi in viitor!
    Alexandru Radulescu si echipa Gyros Dionysos

    • Viorel Post author

      Alex, multumim mult pentru aprecieri, in acest proiect am pus mult efort si pasiune in ce priveste transformarea in realitate a acestui design (dealtfel, ales de voi foarte inspirat..), multumim inca odata pentru intelegerea si suportul care ni le-ati oferit si va uram mult succes.. si, ..ne vedem la un gyros !..