firma luminoasa LED princess casino

Princess Gaming Club 4 comments


Litere din aluminiu vopsit electrostatic, iluminate cu pixeli LED

.. un proiect deosebit  in toate aspectele..

Am avut sansa cu acest proiect sa realizam un anasamblu de litere volumetrice confectionate integral din aluminiu, vopsit electrostatic- unele dintre ele fiind dealtfel cele mai mici realizate vreodata de noi (indoirea si sudarea literelor mici din aluminiu este deosebit de dificila). Ansamblul este sustinut de un panou din Alucobond, ce la randul lui este montat pe o consola din aluminiu, ce la randul ei.. 🙂   este montata pe un cadru din teava de otel deoarece peretele support existent  nu permitea sustinerea firmei luminoase.

Iluminarea literelor este realizata cu pixeli LED pentru exterior, de diferite culori, numarul acestora fiind de departe cel mai mare incorporat intr-o firma luminoasa:  peste 2000 ! Aditional au fost instalate si tuburi spectrale in cazul textului  “since 1989”.

Partile avantajoase ale unui astfel de  proiect ?! In primul rand un impact deosebit de mare cu un consum deosebit de mic ( 300 Wh), urmand posibilitatea de a inlocui in timp, cu usurinta, instalatia de iluminare, la costuri acceptabile.

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 thoughts on “Princess Gaming Club