litere 3D perfect outlet

Perfect Outlet – litere 3D


Aflat in centrul Bucurestiului, Perfect Outlet este un nou concept store ce imbina eleganta si rafinament cu preturi accesibile- o nisa noua si necesara pe piata Bucuresteana.

Am fost incantati sa participam la crearea acestei imagini noi si speram ca obictele realizate de noi sa ajute la formarea  in timp a unei traditii pentru acest lant de magazine.

Proiectul a constat in realizarea unei pazii din module din  material compozit negru lucios, peste care au fost montate litere volumetrice iluminate cu LED. Aici vine partea interesanta.. fata literelor fiind din plexiglas, pentru profunzime am decis folosirea unui material inedit si anume o tabla de aluminiu cu finisaj periat- efectul de contrast este unul special, foarte elegant si ‘trendy’.

Provocarea in acest proiect a constat in insasi realizarea volumetriei, avand de lucrat cu un design cu detalii foarte mici, am incercat sa pastram cat mai mult integritatea acestuia.

 

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.