firma LED Farmacia Trif

Farmacia Trif


Acest proiect poate fi un bun  exemplul despre cum poti relansa imaginea unei locatii/afaceri mai vechi, consacrate, dar care odata la ceva ani de zile are nevoie de acea “intinerire”.. Fiind vorba de un client mai vechi, pentru care am realizat si alte proiecte de succes, am avut libertatea de a concepe si realiza ceea ce am crezut noi ca este potrivit pentru aceasta situatie. Astfel, incepand cu vitrina, unde am avut de mascat o intreaga suprafata superioara destul de inestetica, am aplicat folie decupata alba, inclusiv elementele decorative gri pentru un plus de modernism, peste care am aplicat doua frunze imprimate digital pentru a oferi originalitate la conotatia denumirii farmaciei. Reclama propriu-zisa consta intr-un ansamblu de module din Etalbond alb superlucios imbinate, peste care am aplicat litere individual decupate in plexiglas colorat, ca si suport pentru instalatia LED cat si pentru un mai bun contrast si eleganta.

Un mare plus al acestei solutii tehnice: dupa incetarea duratei de viata a modulelor LED, acestea pot fi inlocuite cu usurinta, cu costuri modice,  readucand reclama la aspectul initial nou-nout.

Firmele luminoase cu LED “la vedere” cum numim noi, au devenit destul de accesibile ca si costuri de productie, ceea ce le recomanda ca si solutie optima din punct de vedere cost/ impact vizual.

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.