litere 3D aluminiu spalatorie auto

Spalatorie auto Aqua 2 comments


Acest proiect a  fost realizat la recomandarea noastra, plecand initial de la propunerea beneficiarului de a realiza o caseta luminoasa. Avand o suprafata de expunere destul de larga (9-10m), confectionarea unei casete luminoase ar fi atras costuri foarte mari de realizare si nu doar atat, ci si costuri de energie la fel de ridicate- in cativa ani ajungand la pretul de productie al casetei. Sfat celor aflati in astfel de situatie: nu optati pentru caseta luminoasa din poliplan in cazul unei spalatorii auto, deoarece vaporii materialelor chimice de curatare folosite vor deteriora prematur suprafata iluminata.

Acesta solutie, de litere confectionate din aluminiu, vopsite electrostatic ofera beneficiarului si acum, dupa ani de zile un aspect placut si nealterat, in ton cu tehnologia si utilajele investite.

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Spalatorie auto Aqua