litere-aluminiu-3D

Litere 3D Aluminiu- AIVA


Pentru compania AIVA,  am venit cu sugestia de a renunta la ideea  originala de a realiza o caseta luminoasa,  pentru  faptul  ca distanta de vizualizare mare de aproape 100 m de la calea de acces presupunea o investitie foarte mare si un consum pe masura,  care ar fi dus la dublarea costurilor de productie,  in cativa ani..  Astfel revenind  din nou la ideea ca, in cele mai multe dintre  situatii, este suficienta o semnalistica neiluminata ( iluminarea poate atrage costuri uneori aproape duble) , dar care insa  sa ofere o identitate optima ca si dimensiuni, culori etc. 

Au fost realizate  doua seturi de litere din aluminiu vopsit electrostatic, solutie ce ofera o durata de viata de, probabil 10 ani+. 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.