print-digital-caseta-plexi-sym-gym-3

Caseta plexiglas Sym Gym


 Sym Gym este un mic centru  privat de gimnastica si masaj destinat exclusiv genului feminin. Locatia acestuia este foarte buna cu vad comerical bun, insa pozitionarea nu este atat de favorabila. Soliciatrea fiind de a  inlocui vechea caseta luminoasa,  la o inaltime de 6-7 m, un pic departe de raza vizuala a trecatorilor

Nu a fost usorara gasirea unei imagini  potrivite si suficient de incitanta pentru a atrage atentia si a starni curiozitatea,   pastrand in acelasi timp aspectul decent si sugestiv pentru domeniul respectiv de activitate.

Inca odata se adevereste faptul ca o imagine face cat  o mie de cuvinte.. Nu sunt un mare fan al solutiilor imprimate digital pentru exetrior, deoarece radiatia UV , acolo unde este cazul scurteaza drastic durata de viata a obiectelor de semnalistica- totusi, data fiind situatia am decis in acest caz  sa folosim imprimarea digitala, dar cu cerneala UV ,  direct pe suportul din plexiglas (pentru o mai buna iluminare).

Ne-a placut nespus de mult acest proiect… si/ sau fata din imagine….  🙂


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.