totem luminos

Totem sticla Arion Green


Clădirea Arion Green este un nou tip de construcție,  self-sustaining , eco friendly  – cu alte cuvinte, incorporează tehnologie de constructie foarte avansata. Mentionez aceste lucruri pentru a sublinia contextul realizarii semnalisticii – proiect care ni s-a acordat si credem ca, ne-am ridicat la asteptarile beneficiarilor.

Conceptul in sine, grafica si proiectarea ne apartin, astfel ca am decis sa realizam ceva unic, asemanator cladirii. Materialul de baza este un compozit de aluminiu – corpul totemului, ce are la interior o structura din profile de aluminiu. Pentru rubricile etajelor am decis sa folosim sticla (am avut o experienta placuta lucrand cu acest material la exterior- am constatat dupa 10-11 ani ca o lucrare asemanatoare arata ca si cum fusese montata cu cateva zile inainte),

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.