litere volumetrice lemn Pizza Vera

Litere lemn Pizza Vera


Firma luminoasa Pizza Vera

Acest concept de creatie proprie s-a nascut din ideea de a migra de la arhiutilizatele materiale din publicitate, care de cele mai multe ori nu mai au originalitate si nu mai ies in evidenta in sensul de autentic.

Astfel ca am decis confectionarea acestor semne din materiale mai atipice. Logoul de la intrare este realizat integral din lemn- am considerat ca avand insusi numele din logo cu conotatii de real/autentic , s-ar potrivi  un material familiar, placut si cald. Nu am adaugat alte elemente pentru a mentine simplitatea. Lemnul a fost tratat pentru conditii de exterior si a fost vopsit alternativ cu doua nuante de vopsea pentru a crea efectul de patina.

In cazul semnului in consola in forma de paleta de pizza, pentru a putea incorpora si sistemul de iluminare si sa pastrez si profilul foarte ingust care sa sugereze ca este o paleta de pizza, am decis realizarea lui integral din aluminiu, decupat si acoperit cu folie ce imita textura de lemn. Iluminarea este produsa de o instalatie periferica cu module led, toate componentele electrice fiind integrate in carcasa de aluminiu.

Daca, personal,  sa zicem ca as fi pus in situatia de a alege intre doua locatii cu acelasi profil de alimentatie, aflate in acelasi loc. Una cu o firma luminoasa fancy, mare si stralucitoare, iar cealalta cu o firma mai modesta, simpla si cu gust, nu pot sa nu ma gandesc ca intentia de profit este mult mai accentuata la cea fancy (dintr-o gramada de considerente pe care nu am sa le insir aici), iar acest lucru cu siguranta se va reflecta in tipul ingredintelor folosite, respectiv calitatea nutritiva a produselor..    dvs. ce ati alege ?..

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.