continental stand prezentare expo

Concept, design si proiectare 3D


Acesta este un concept original, propus pentru prezentare la expozitii internationale. Este un concept modular, proiectat pentru situatii de asamblare si transport repetate. Cu materiale ultra usoare si durabile, acest stand poate fi realizat transportat si montat intr-un timp foarte scurt. Elementele de culoare galbena sunt emitente de lumina in totalitate.

Avem capacitatea de a reconstitui orice proiect de stand din imagini furnizate de catre client, recomandam cu caldura folosirea aplicatiei Pinterest pentru navigarea printre imagini cu concepte internationale, exemple si baza de inspiratie pentru un nou concept.

stand expozitional Continental

About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.