reclama LED Pepper

Pepper – reclama luminoasa bond


Pentru lantul de magazine Pepper , in locatia din Mega Mall, am realizat o caseta luminoasa cu litere decupate in plexi alb, aplicate. Iluminarea este realizata cu instalatie LED- concentrata pe litere, cu dispersie in cantul acestora- este una dintre cele mai recomandate solutii de iluminare, atunci cand elementele grafice/scrisul sunt de culoare neagra. Este si o solutie necostisitoare dealtfel, investitie mica  in sistemul de iluminare ce este concentrat doar pe litere, litere decupate in plexiglas alb fara alte procedee de frezare si o carcasa din material compozit de culoare alba- foarte estetic, chiar si privind din spate aceasta caseta.

Pentru partea de interior, am realizat un set de litere volumetrice finisate negru mat, ce au pe fata plexiglas negru colorat in masa.

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.