caseta luminoasa alucobond amanet

Amanet- caseta luminoasa si fatada din Etalbond


In cazul acestei case de amanet, s-a dorit o identitate cu un impact un pic mai agresiv, din pricina faptului ca locatia, desi centrala, avea un unghi destul de inchis de vizualizare. Am optat pentru incadrarea intregii vitrine in acel contur negru- pentru a atrage atentia, dar in acelasi timp sa se regaseasca intr-o anume masura in cadrul ambiant. Alegerea materialului compozit s-a bazat pe faptul ca ofera un aspect sobru si elegant fiind in aceeasi masura un material rezistent, potrivit pentru aplicatii la nivelul solului.

Modulul orizontal este decupat, ceea ce a facut posibila crearea unei casete luminoase cu fond intunecat. Data fiind destinatia acestei locatii, la solicitarea beneficiarului,  am aplicat  folie autoadeziva decorativa sablata pe vitrina, pentru a oferi mai multa intimitate.

 

 


About Viorel

Founder of Sign Expert Media SRL, since 2003 ever learning from his own experiences, he never stops to improve and create original and reliable signs, in great respect to beneficiary's financial budget. (Fondator al firmei Sign Expert Media SRL, inca din anul 2003 nu a incetat sa invete din propriile experiente, sa imbunatateasca si sa creeze semne publicitare originale si de calitate, cu un deosebit respect pentru bugetul beneficiarilor.)

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.